Почетна

Promena termina vebinara kompanije Wilo

Wilo uređaji za protivpožarnu zaštitu • četvrtak, 18.3.2021, 13.00 h.

Sadržaj vebinara

Sistem za povišenje pritiska za protivpožarnu zaštitu u skladu sa EN 12845. Zavisno od modela, može imati jednu ili dve pumpe sa horizontalnim okvirom fundamenta – EN 733 – sa spojnicom za demontažu, elektromotorom ili dizel motorom i višestepenom, električnom vertikalnom džokej pumpom.

Sistem za povišenje pritiska za suzbijanje požara, u skladu sa standardima NFPA i sertifikatima UL i FM. U zavisnosti od modela, može imati jednu pumpu sa horizontalnom osnovnom pločom. Pumpa sa razdeljenim kućištem – sa spojnicom za demontažu, elektromotorom i dizel-motorom i upravljačkim uređajem.

Kome je vebinar namenjen

Projektantima protivpožarnih sistema, inženjerima i tehničkom osoblju u kompanijama koje se bave izvođenjem i nadzorom protivpožarnih instalacija.

Predavač

Miloš Pandurov, dipl. inž. maš. Zaposlen u Wilo Beograd doo, kao Inženjer prodaje BSC zadužen za teritoriju Beograda, Vojvodine i Crne Gore.

Prijava na vebinar "Wilo uređaji za protivpožarnu zaštitu", 25.2.2021, 13.00 časova

Ime
Prezime