Међународна сарадња

unep

UNEP

Регионална озонска мрежа Европе и централне Азије је основана 2003. године уз техничку и финансијску подршку Мултилатералног фонда. Она је сада део UNEP DTIE CAP програма и укључује 12 држава чланица мреже, које се у контексту Монтреалског протокола сматрају земљама члана 5, тј. земљама у развоју: Албанију, Јерменију, Босну и Херцеговину, Хрватску, Грузију, Киргистан, ФJР Македoнију, Молдавију, Црну Гору, Србију, Турску и Туркменистан.

Детаљније...

ashrae

ASHRAE

Септембра 2014, у на Конференцији великог европско-азијско-афричког региона ASHRAE-а, која се одржала у Мадриду, разматрани су предлози за место одржавања следећих скупова, па је договорено да се годишњи скуп великог региона 2017. одржи у Београду, у организацији Друштва за КГХ.

Друштво за КГХ један је од оснивача Дунавског огранка ASHRAE, који има све више чланова.

Детаљније...

rehva

REHVA

Друштво за КГХ је редован члан Европске асоцијације за грејање и климатизацију. Чланови Друштва учествују у раду њених техничких комитета, имају право гласа, приступ свим материјалима...

Детаљније...

iir

IIR

IIR је међувладина организације чији је оснивач била Краљевина Србија пре више од 100 година. Иако Република Србија не плаћа чланарину институту, захваљујући угледу чланова Друштва за КГХ, Србија и даље има статус члана без права гласа.

Детаљније...